Referència Veterinària

AniCura té un clar compromís amb la comunitat veterinària. Promovem una àmplia xarxa de col·laboració entre clíniques dins i fora del grup AniCura, amb l'objectiu d'apropar a la comunitat veterinària la nostra especialització, tecnologia, formació, estades i instal·lacions. Aquesta xarxa de referència veterinària ens permet generar sinergies amb centres veterinaris i clíniques, creant una comunitat de veterinaris altament qualificats i en evolució constant, que fan d'AniCura un col·laborador sòlid en matèria d'especialització veterinària, proves diagnòstiques i els tractaments més nous.

Els pilars dels nostres centres de referència

 • Especialització

  A la nostra xarxa d'hospitals i centres de referència disposem de prop de 25 diplomats europeus i americans que ens avalen i certifiquen la qualitat de la nostra especialització veterinària.
  • Qualitat

   L'assistència veterinària de qualitat va més enllà dels coneixements i l'equipació mèdica, també cal la millora contínua i la constant evolució. La seguretat del pacient i uns resultats òptims són el resultat d'una llarga cadena de decisions, iniciatives, prioritats i tractaments amb què ens sentim compromesos a AniCura.
   • Coneixement compartit

    Disposem de programes d'estades i formació als nostres hospitals i centres de referència on compartim el nostre coneixement amb la nostra xarxa de referidors i col·laboradors, en aquells serveis on cal un major grau d'especialització.

    Error

    S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.