AniCura Torelló Clínica Veterinària logo

Clíniques de contacte

Carrer del ter 116 08570 Torelló Barcelona, 08570, Barcelona

Obtén les direccions
Barcelona

AniCura Torelló Clínica Veterinària

Les clíniques veterinàries AniCura Manlleu i Torelló estan localitzades a la província de Barcelona i porten cuidant de la salut de les mascotes des de fa més de 50 anys. Implicats per seguir avançant en la seva carrera professional durants aquest període, les clíniques AniCura apostes per un servei integral que cobreixi totes les àrees de la medicina animal, amb l’objectiu principal d’oferir un servei de qualitat. La força d’aquestes clíniques és el seu equip humà. Tenen grans veterinaris especialistes acompanyats d’excel·lents professionals de la veterinària que cada dia trebalen per millorar el servei que donen. Són un equip inconformista que, any rere any, busca millorar la seva formació acadèmica per poder aplicar totes les novetats de la clínica veterinària de petits animals al seu centre. A través del seu centre podràs adoptar animals sense llar que busquen afecte i estima.

Per a propietaris de mascotes

Per a una atenció més còmoda, pots demanar cita en el següent formulari.

Cita prèvia

Contacte

Carrer del ter 116 08570 Torelló Barcelona, 08570 Barcelona

Obtén les direccions

Oftalmologia

L’oftalmologia és l’especialitat que s’ocupa del diagnòstic i tractament dels trastorns oculars en animals de companyia, tan de l’òrbita ocular, com de les estructures annexes (parpelles i membranes).

Llegir més

Traumatologia

La traumatologia i ortopèdia s’encarreguen de diagnosticar i tractar tots els desordres del sistema locomotor que causin coixeres en els animals. Aquestes poden ser degudes a problemes tant del sistema ossi (fractures, patologies del creixement), el sistema musculo-tendinós (trencaments fibril•lars, sobrecàrregues per exercici) , de les articulacions (inflamacions articulars, artrosi, displàsia de cadera), dels lligaments (trencament del lligament creuat anterior), de ferides (ungles trencades, ferides als coixinets) i en ocasions, del sistema nerviós.

Llegir mès

Cardiologia

La cardiologia és la ciència que s’encarrega de l’estudi del cor. Els problemes que afectin tant a l’estructura com a la funció del cor poden desencadenar en problemes que poden arribar a ser molt greus i crítics per la vida de l’animal.

Llegir més

Informa't sobre les nostres localitzacions

Visita els nostres centres vinculats a Barcelona: AniCura Torelló Clínica Veterinària, AniCura Manlleu Clínica Veterinària i AniCura Voltregà Centri Veterinari

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.