AniCura Mima'ns Hospital Veterinari logo

Clíniques de contacte

Hospital Veterinari Mima'ns / Urgències 24h, Rambla del Garraf, 84, 08812 Barcelona, B, España, Barcelona

Obtén les direccions

Oncologia

Els animals de companyia, pel seu elevat metabolisme, tenen més probabilitats de patir càncer que les persones, a més a més l'esperança de vida de les nostres mascotes s'allarga cada cop més i la consciència global i la sensible doneu pel càncer en humana fa que l'oncologia sigui una especialitat cada cop més demandada pels propietaris.

Moltes vegades, si s'arriba a un diagnòstic primerenc, aquests processos cancerosos poden ser curats mitjançant intervencions quirúrgiques. En alguns tumors, però, per la seva naturalesa, la cirurgia per si sola no permet arribar a la curació. En aquests casos, els tractaments complementaris citostàtics permeten moltes vegades controlar la malaltia a llarg termini mantenint una qualitat de vida excel·lent per a l'animal.
Des de l'Hospital Veterinari Mima'ns us convidem a comptar amb la nostra ajuda i experiència per al diagnòstic i tractament de tots aquells casos de Medicina Interna Oncologia i Diagnòstic per imatge que necessitin ser remesos a un especialista

 

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.