AniCura Mima'ns Hospital Veterinari logo

Clíniques de contacte

Hospital Veterinari Mima'ns / Urgències 24h, Rambla del Garraf, 84, 08812 Barcelona, B, España, Barcelona

Obtén les direccions

Hospitalització

Comptem amb 4 tipus d'estades segons la tipologia de l'animal, la mida i l'estat.

L'estat crític d'un pacient, el seu malestar o la necessitat de contrarestar efectes anòmals sovint requereixen el ingrés i observació, per avaluar les respostes.
Una hospitalització per a animals de grans dimensions,una per a animals demida mitjana/petita, una hospitalització per a pacients amb malalties infeccioses i una altra de gats, amb gàbies específiques pel seu confort i maneig, d'acord amb els requisits exigits per la ISFM; una àmplia hospitalització per a gossos, amb gàbies de diferents mides i necessitats; una hospitalització d'animals exòtics, preparada per abastar qualsevol espècie; i dues zones diferenciades, per pacients d'ingrés quirúrgic diürn i per animals amb patologies infeccioses.

 

Tipus de box per gossos:

Grans: espais molt amplis de 4m2 sense sostre i paret posterior de vidre per proporcionar una major mobilitat i sensació de llibertat pel pacient, construides amb materials acollidors alhora que de fácil desinfecció.

Mitjans/Petits:  espais divisibles per adaptar-se a la mida i necessitats de cada pacient. Es complementen amb elements de descans que aporten confort, calidesa i higiene.

Infecciosos: zona d’hospitalizació aillada destinada a pacients que presenten malalties contagioses per a altres mascotes hospitalitzades. En aquests boxs es prioritza la comoditat i la facilitat de proporcionar una neteja profunda dels espais. Les diferents mides ens permeten adaptar-nos a la necessitat i mida de cada pacient.

CatFriendly: zona d’hospitalizació separada de la resta acomplint les exigències de la certificació Gold Cat Friendly. Disposen de 2 ambients (descans i higiene) separats però comunicats i una zona elevada perquè el gat pugui mantenir  la seva necessitat felina d’observar des de les altures. Aquesta distribució assegura la màxima reducció de l’estrès cosa que afavoreix una millor recuperació del pacient.

La meva mascota estarà atesa les 24hores?

Sí, de dia i de nit rebrà atenció constant per part del nostre equip veterinari i ATV's.

Cal que porteu el pinso durant els dies d'ingrés?

No, nosaltres us proporcionem el tipus de dieta més adequada a la malaltia que tingueu però en cas que no vulgueu menjar cap de les diferents opcions que us oferim, us demanarem que porteu el que sempre mengeu a casa.

Com són els boxs?

Són espais amplis, confortables, lluminosos i amb temperatura controlada on la teva mascota podrà descansar i recuperar-se còmodament. La seva ubicació i el material de les parets i les portes permet un contacte visual directe entre ells i l'equip mèdic.

Disposareu d'un llit còmode per estirar-vos?

Sí, les seves característiques depenen de la mida de la mascota, la seva malaltia i la temperatura ambiental.

Durant l'ingrés sortirà a passejar?

Sí sempre que el seu estat físic ho permeti. Si podeu sortir a l'exterior orinareu i defecareu fora, si no podeu sortir, ho feu a la zona d'hospitalització que escolliu.

Seré informat en cas que empitjori?

Sí, a qualsevol hora del dia o de la nit si ens ho autoritzeu.

Puc trucar tantes vegades com vulgui?

Per no Per no interrompre contínuament la feina de l'equip d'hospitalització, s'acordaran una hora de trucada al matí i una altra a la tarda.

Estaré fora uns dies, puc autoritzar un familiar perquè prengui decisions per mi?

Sí signant un document que així ho confirmi.

 

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.