AniCura Mima'ns Hospital Veterinari logo

Clíniques de contacte

Hospital Veterinari Mima'ns / Urgències 24h, Rambla del Garraf, 84, 08812 Barcelona, B, España, Barcelona

Obtén les direccions
Barcelona

AniCura Mima'ns Hospital Veterinari

En AniCura Mima'ns Hospital Veterinari oferim un servei veterinari de qualitat, cuidant de la salut dels animals, sent l'hospital de referència del Garraf, Alt i Baix Penedès. Comptem amb més de 25 anys d'experiència en medicina veterinària, i una especial vocació per oferir un servei integral que cobreixi totes les necessitats de les mascotes; la nostra principal fortalesa resideix en l'equip humà, amb veterinaris especialistes i professionals que dia a dia treballen per donar l'atenció més personalitzada, amb un comprimiso total i amb formació especialitzada. El nostre objectiu és oferir l'accés a una medicina veterinària de qualitat a tots els clients i jugar un paper clau en el cuidat animal i en la seva funció social, col·laborant amb associacions i organitzacions comarcals relacionades amb la protecció i benestar animal. Som un hospital complet per a mascotes. En AniCura Mima’ns comptem amb l'acreditació Cat Friendly Clinic Gold, amb sala d'espera, consulta i hospitalització totalment exclusiva per a gats. Tenim fàcil accés gràcies al nostre pàrquing propi.

Per a propietaris de mascotes

Aquí trobaràs centenars de consells que poden ajudar-te amb la teva mascota

Consells de salut

Contacte

Hospital Veterinari Mima'ns / Urgències 24h, Rambla del Garraf, 84, 08812 Barcelona, B, España, Barcelona

Obtén les direccions

En AniCura Acarona'ns Hospital Veterinari pots formar-te com ATV.

 

URGÈNCIES

A Anicura Mima'ns trobaràs veterinaris i auxiliars preparats per assistir-vos les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.

Comptem amb servei d'urgències i un equip humà i tecnològic preparat per actuar de forma instantània en aquelles situacions que precisin una resposta immediata. Poder comptar amb un veterinari les 24hores del dia, ofereix la tranquil.litat que els cuidadors de mascotes necessiten.

REFERÈNCIA

A AniCura Mima'ns atenem més de 25.000 pacients cada any en col·laboració amb els referidors que confien en els nostres especialistes.

CIRURGIES

Gràcies al fet de poder disposar d'uns quiròfans equipats amb un sistema d'anestèsia inhalatòria, monitors multiparamètrics, respirador automàtic i equips i instrumental específic per les diferents especialitats tals com cirurgia general, traumatologia, oftalmologia i exòtics, el nostre servei de cirurgia està preparat per operar amb la màxima seguretat independentment de l'edat, gravetat i patologia del pacient.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.