AniCura Mima'ns Hospital Veterinari logo

Clíniques de contacte

Hospital Veterinari Mima'ns / Urgències 24h, Rambla del Garraf, 84, 08812 Barcelona, B, España, Barcelona

Obtén les direccions
Barcelona

AniCura Mima'ns Hospital Veterinari

AniCura Mima'ns Hospital Veterinari ofereix un servei veterinari de qualitat, tenint cura de la salut dels animals, i és l'hospital de referència del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès. Amb més de 25 anys d'experiència en medicina veterinària, i una vocació especial per oferir un servei integral que cobreixi totes les necessitats de les mascotes; la seva principal fortalesa resideix a l'equip humà, amb veterinaris especialistes i bons professionals que dia a dia treballen per donar l'atenció més personalitzada, amb la màxima comoditat, gràcies al seu compromís i la formació especialitzada. L'objectiu és possibilitar l'accés de tota mena de clients a una medicina veterinària de qualitat i jugar un paper clau en la cura animal i en la seva funció social, col·laborant amb associacions i organitzacions comarcals relacionades amb la protecció i el benestar animal. A les seves instal·lacions compta amb el millor equipament necessari per poder cuidar la salut de les mascotes, amb els més complets serveis veterinaris i amb experts en medicina felina i exòtics; garantint una atenció personalitzada, amb consultes de medicina interna i preventiva, cirurgia, a més d'una gran tasca realitzada en especialitats com a cardiologia, traumatologia, dermatologia, oncologia, odontologia, oftalmologia, etologia, fisioteràpia, ortopèdia, rehabilitació, així com perruqueria canina i felina i botiga. Es tracta d'un complet hospital per a mascotes que també compta amb sala de diagnòstic per imatge amb radiologia digital, ecografia, ecocardiografia i laboratori propi, a més de quiròfan i zona d'UCI, amb sala independent per a malalties infeccioses; hospitalització, urgències 24 hores i fàcil accés gràcies al seu pàrquing propi. A més de tot això, Mima'ns compta amb l'acreditació Cat Friendly Clinic Gold, amb sala d'espera, consulta i hospitalització totalment exclusiva per a gats.

Per a propietaris de mascotes

Contacte

Hospital Veterinari Mima'ns / Urgències 24h, Rambla del Garraf, 84, 08812 Barcelona, B, España, Barcelona

Obtén les direccions

 

URGÈNCIES

A Anicura Mima'ns trobaràs veterinaris i auxiliars preparats per assistir-vos les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.

Comptem amb servei d'urgències i un equip humà i tecnològic preparat per actuar de forma instantània en aquelles situacions que precisin una resposta immediata. Poder comptar amb un veterinari les 24hores del dia, ofereix la tranquil.litat que els cuidadors de mascotes necessiten.

REFERÈNCIA

A AniCura Mima'ns atenem més de 25.000 pacients cada any en col·laboració amb els referidors que confien en els nostres especialistes.

CIRURGIES

Gràcies al fet de poder disposar d'uns quiròfans equipats amb un sistema d'anestèsia inhalatòria, monitors multiparamètrics, respirador automàtic i equips i instrumental específic per les diferents especialitats tals com cirurgia general, traumatologia, oftalmologia i exòtics, el nostre servei de cirurgia està preparat per operar amb la màxima seguretat independentment de l'edat, gravetat i patologia del pacient.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.