AniCura Mima'ns Centre Veterinari logo

Clíniques de contacte

938 15 86 58

Carrer de Pelegrí Ballester, 30, 08800 Vilanova i la Geltrú, España, Barcelona

Obtén les direccions
Barcelona

AniCura Mima'ns Centre Veterinari

Fundat en 1990 com el nostre hospital principal i reconvertit en centre de medicina primària en 2008. Serveis de mútua metgessa, medicina general i preventiva, especialitat de dermatologia, laboratori, radiologia, perruqueria, complements i alimentació.

Per a propietaris de mascotes

Aquí trobaràs centenars de consells que poden ajudar-te amb la teva mascota

Consells

Contacte

938 15 86 58

Carrer de Pelegrí Ballester, 30, 08800 Vilanova i la Geltrú, España, Barcelona

Obtén les direccions

DERMATOLOGIA

La Dermatologia és l'especialitat centrada en les patologies relacionades amb la pell. El nostre servei està enfocat a la resolució de la patologia a més de la simptomatologia.

ANÀLISIS CLÍNIQUES

Disposem de laboratori propi i equip d'RX digital cosa que ens permet obtenir resultats analítics en pocs minuts i arribar ràpidament al diagnòstic correcte.

MÚTUA VETERINÀRIA

La nostra mútua mèdica ofereix una cobertura sanitària que permet un fàcil accés a serveis mèdics veterinaris, alimentació, perruqueria i complements. Aquest servei permet protegir al pacient amb una aficaç medicina preventiva alhora que disminueix la despesa davant de qualsevol imprevist.

Localitzacions

AniCura Acarona´ns Centri Veterinari, compta també amb un hospital veterinari per a donar un servei complet i pròxim a la teva mascota.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.