Les Franqueses del Vallès

AniCura Lauro Hospital Veterinari

L’Hospital Veterinari AniCura Lauro ofereix serveis veterinaris 24h a Les Franqueses del Vallès els 365 dies de l’any. Aposta per la millora constant del seu equipament i l’ampliació de l’equip de veterinaris especialistes per poder oferir el millor servei amb la màxima qualitat. Disposa d’un sistema ben planificat per poder actuar com hospital de referència del Vallès Oriental. Gràcies als seus 25 anys de trajectòria, AniCura Lauro té uns fonaments molt sòlids. Aquests fonaments están basats en la sinceritat, la seriositat i la professionalitat per davant de tot. L’equip de professionals té en comú una gran passió pels animals i s’està formant contínuament per aplicar els darrers avenços en la seva àrea.

Per a propietaris de mascotes

Els nostres Serveis

Veure tots els serveis

Contacte

93 846 31 66

info.lauro@anicura.es

Camí Antic de Vic 9, 08520 Les Franqueses del Vallès

Obtén les direccions

Història del Centre

Al 1994, amb molta il·lusió i empenta la Núria López Pujal, actual gerent de l’Hospital, comença un camí valent que després de més de 27 anys de feina i dedicació constant, ens porta a la fita actual. Tot arrenca l’abril de l’any esmentat, amb la “Clínica veterinària Dra. Núria López Pujal”.

Diagnòstic per imatge

A AniCura Lauro a part de la Radiologia Digital i l’Ecografia doppler, disposem del Servei de TAC i de Ressonància Magnètica.

Traumatologia i Ortopèdia

A Anicura Lauro oferim els millors serveis en prevenció,diagnòstic i tractament de problemes òssis,articulars i musculars.

Hospitalització i Cures Intensives

A AniCura Lauro disposem d’un veterinari i un Auxiliar Tècnic Veterinari amb dedicació exclusiva als animals hospitalitzats les 24 hores del dia.

Localitzacions

AniCura Lauro compta tant amb Hospital Veterinari en la zona de Granollers, com amb Centre Veterinari en la zona de Parets del Vallès.

Instal·lacions

Coneix les nostres instal·lacions

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.