Hospitalización y UCI

Molts casos requereixen atenció hospitalària i monitoratge intensiu. O allotjar als pacients postquirúrgicos per a la seva recuperació, i posterior alta hospitalària de cirurgies ambulatorias o majors. 

AniCura Glòries Hospital Veterinari  disposa de diferents àrees d’hospitalització: Una hospitalització general per a gossos i una altra per a gats, una hospitalització per a animals infecciosos i una altra hospitalització per a animals que requereixen vigilància intensiva o UCI. 

La Unitat de Vigilància intensiva, a més de l’equip humà, compta amb la tecnologia necessària per atendre a animals en situacions crítiques. L’administració de fluids, d’oxigen, de calor, control de la temperatura i humitat ambiental, juntament amb el monitoratge de les constants vitals són imprescindibles per a l’estabilització d’aquests pacients en estat crític. 

Els nostres pacients estan atesos contínuament pel nostre equip veterinari. Sabem, i aquest és el nostre objectiu, que proporcionant les millors cures juntament amb la màxima confortabilitat possible, la recuperació és molt més rápida 

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.