AniCura Bofarull Hospital Veterinari logo

Clíniques de contacte

Carrer de Sant Antoni, 5, 43110 La Canonja, España, Tarragona

Obtén les direccions
Tarragona

AniCura Bofarull Hospital Veterinari

El factor diferenciador del nostre hospital és que està format per un equip de professionals especialitzat en diferents matèries i contínua formació, qui es consideren els aliats perfectes de les mascotes. Un equip vocacional, humà, i professional que es preocupa, davant de tot, per la salut i benestar dels animals. Actualment, l'hospital compta amb més de 20 professionals, amb la finalitat de proporcionar en tot moment, màxima eficàcia en el diagnòstic, hospitalització, cirurgia, prevenció i tractament de malalties, entre d'altres. Garantint els seus serveis de manera presencial les 24h del dia, els 365 dies de l'any. Així com la possibilitat de realitzar visites concertades a domicili. AniCura Bofarull Hospital Veterinari, proporciona cobertura en Anàlisis clínics propis i al moment, Anestèsia d'inhalació mitjançant SEVO, Cirurgia convencional i d'emergència, Hospitalització vigilada les 24h, Medicina preventiva, Cardiologia, Cirurgia Làser, Dermatologia, Etologia, Medicina interna, Medicina oncològica, Neurologia, Odontologia, Oftalmologia, Reproducció, Traumatologia i ortopèdia, Oxigeno teràpia, etc.

Per a propietaris de mascotes

Contacte

Carrer de Sant Antoni, 5, 43110 La Canonja, España, Tarragona

Obtén les direccions

URGÈNCIES

Si la seva mascota precisa cures constants, disposem d'una sala d'hospitalització amb gàbies apropiades, incubadores, fluïdoteràpia, oxigeno teràpia...

TAC

A AniCura Bofarull Hospital Veterinari tenim al nostre servei un TAC (Tomografia Axial Computeritzada). El TAC és una de les eines de major calor per al diagnòstic per imatge per als nostres pacients. Gràcies a aquesta innovadora tècnica podem oferir diagnòstics més complets i valorar el seu posterior tractament veterinari per aconseguir solucionar el problema, a més d'ajudar-nos a prevenir futures complicacions.

MEDICINA INTERNA


La medicina interna veterinària tracta al pacient en el seu conjunt, de manera global. El nostre equip Veterinari d'internistes té una gran experiència en diagnosticar i tractar tota mena de possibles malalties.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.