Núria Illescas
Assistent Tècnic Veterinari

Núria Illescas

Consultes
Assistent Tècnic Veterinari

Núria Illescas

Consultes

Speciality

  • Consultes

Education

  • Assistent Tècnic Veterinari

Graduada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Autònoma de Barcelona en 2018, amb esment en Aplicacions Antropològiques en Cultura, Medi Ambient i Societat. En 2020-21 va estudiar el curs d'Auxiliar Tècnic Veterinari en Curs Acv.com en línia i va realitzar les pràctiques en Anicura Arvivet Hospital Veterinari.
En 2021 va començar a treballar en Anicura Ars Veterinaria formant part de l'equip ATV 's Consultes, exercint labors en consultes, triatge, laboratori i responsable de la part humana de la farmàcia.
Ha continuat ampliant la seva formació en l'I Congrés Virtual per a ACV’s de Royal Canin, MSD Animal Health, AGESVET/*GCA, en el Chester d'Experts de LETI Pharma “360° sobre les presentacions clíniques de la Leishmaniosis Humana i Canina”, i en el webseminar de Ceva Salut Animal “Com crear les condicions que et permetin treballar millor amb els gats?". Actualment segueix la seva formació en línia en diversos cursos, webinars i congressos, com el de AVEPA-*SEVC 2021, i amb predisposició a nous aprenentatges. A més d'ampliar el seu coneixement en intel·ligència emocional, feminisme, ecologia i sostenibilitat.
En el seu temps lliure li agrada la lectura i realitzar acrobàcies amb teles, també, immortalitzar mitjançant la fotografia els seus viatges, la companyia de familiars, amistats i animals.

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.