Ignacio Velázquez
Veterinari

Ignacio Velázquez

Odontologia
Veterinari
Ignacio Velázquez
Odontologia

Especialitat

  • Odontologia

Educació

  • Llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2004
  • Títol en Odontologia per la Universitat Complutense de Madrid (UCM) en el 2006
  • Diplomat pel Col·legi Americà d'Odontologia Veterinària AVDC i pel Col·legi Europeu d'Odontologia Veterinària EVDC.

Ignacio es va llicenciar en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l'any 2004. D'ençà que va estudiar a la UAB sempre va estar interessat en l'odontologia veterinària, i aquest interès el va portar a l'obtenció del títol propi d'aquesta disciplina a la Universitat Complutense de Madrid (UCM) l'any 2006.

Després de completar la seva formació a la UCM, va fundar Odontovet, servei mòbil d'odontologia i cirurgia maxil·lofacial de petits animals. Va desenvolupar aquest servei d'odontologia i cirurgia maxil·lofacial amb base en un hospital de referència del Vallès Oriental, durant deu anys en els quals va compaginar la pràctica clínica amb ponències en congressos nacionals i internacionals. Alhora, va fer estades formatives a Copenhaguen i Phoenix, en centres de referència mundials de l'especialitat.

L'any 2015 va començar el programa de residència en Odontologia i Cirurgia Oral de la prestigiosa Universitat de Pennsylvania (UPenn), formant part del seu servei d'especialitat a l'Hospital Veterinari Universitari Matthew J. Ryan (PennVet) a Filadèlfia, Estats Units. Durant la residència, també va fer estades clíniques complementàries a Vancouver i Phoenix, així com formació addicional en radiologia oncològica oral i odontologia de petits mamífers exòtics a la mateixa institució universitària, PennVet.

En acabant la residència l'any 2018, es va incorporar a l'equip clínic d'Ars Veterinaria com a responsable del Servei d'odontologia i cirurgia maxil·lofacial.

Des de 2019 és diplomat pel Col·legi Americà d'Odontologia Veterinària (AVDC) i pel Col·legi Europeu d'Odontologia Veterinària (EVDC).

Publicacions:

  1. Velázquez-Urgel, Sánchez, M.D, Buelow, M.E, Villamizar-Martinez, L.A, Reiter, A.M, Maxillary and Mandibular Peripheral Odontogenic Fibromas (Fibromatous Epulides of Periodontal Ligament Origin) in a Cat, Journal of Veterinary Dentistry. Vol 35 (4). 2018 
  2. Velázquez, I, Ruhnau,J, Case report: operculectomy. 28th Veterinary Dental Forum, Atlanta, Estados Unidos de América, 13-16 Noviembre, 2014 
  3. Velázquez, I, Case report: 204 embedded. 22nd European Congress of Veterinary Dentistry and 12th World Veterinary Dental Congress, Praga, Republica Checa, 23-26 mayo, 2013. Publicat a EVDS FORUM The e-Bulletin of the European Veterinary Dental Society Summer Issue 2 2013 p.27
  4. Velázquez, I, Case report: periapical abscess in a sheep. IV Congreso SEOVE, Lugo, España, 1-2 Diciembre, 2007

 

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.