Encarnación Muñoz
Veterinari

Encarnación Muñoz

Anestèsia
Veterinari

Encarnación Muñoz

Anestèsia

Especialitat

  • Oftalmologia

Educació

  • Veterinària per la Universitat Complutense de Madrid (UCM)
  • Títol de Postgrau en Oftalmologia Veterinària
  • Certificat de Postgraduat en Oftalmologia de Petits animals amb la British Small Animal Veterinary Association (BSAVA)

LMV, BSAVA PGCertOphthal, MRCVS.

Encarna es va llicenciar en Veterinària per la Universitat Complutense de Madrid (UCM) l'any 2014. Després de finalitzar, l'any 2015, va obtenir el títol de Postgrau en Oftalmologia Veterinària en la mateixa universitat així com va realitzar els màsters de postgrau en Medicina Interna i Diagnòstic per imatge.

En 2016 se'n va anar a Manchester (el Regne Unit), on va treballar durant 4 anys com a veterinària cirurgiana per a una empresa britànica i al seu torn va realitzar diverses estades en hospitals de referència en oftalmologia.

Després de tornar a Espanya, en 2020, va realitzar un internat de 15 mesos de durada en l'Institut Veterinari Oftalmològic de Barcelona.

Durant 2020 i 2021 ha realitzat diversos cursos de cirurgia de parpelles, còrnia i cataractes en l'Institut de microcirurgia Ocular de Barcelona (IMO). També el curs de Cirurgia Filtrant no Perforant de Glaucoma en el Centre de Cirurgia de mínima invasió Jesús Usón (CMIJU) a Càceres. Actualment es troba realitzant un curs pràctic de Cirurgia de Cataractes en l'Institut Barraquer a Barcelona.

En 2022, després de 3 anys d'estudis al Regne Unit, obté el seu Certificat de Postgraduat en Oftalmologia de Petits animals amb la British Small Animal Veterinary Association (BSAVA), acreditat per la Universitat de Trent en Nottingham.

Encarna és membre del Royal College of Veterinary Surgeons (RCVS), de la Bravo (British Association of Veterinary Ophthalmologists) i de SEOVET (Societat Espanyola d'Oftalmologia Veterinària) i participa en nombrosos congressos nacionals i internacionals d'oftalmologia veterinària.

A Encarna li encanta anar a córrer als matins, patinar per Barcelona, així com fer punt de ganxo i passar temps llegint acompanyada de la seva gata Nala.

 

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.