Carmen Catalá
Veterinari

Carmen Catalá

Cirurgia i medicina general
Veterinari
Carmen Catalá
Cirurgia i medicina general

Especialitat

  • Cirurgia
  • Medicina general

Educació

  • Llicenciada a la Universitat de Saragossa l'any 1998
  • Postgrau en Cirurgia i Anestèsia de Petits Animals a la Universitat Autònoma de Barcelona
  • General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery a la European School of Veterinary Postgraduate Studies

Llicenciada a la Universitat de Saragossa l'any 1998. Va fer estades a diferents hospitals nacionals abans d'incorporar-se a l'equip de l'Hospital Ars Veterinaria l'any 2000. Va treballar al Servei d'urgències i medicina general durant el període 2000-2005. Des de 2005 fins a 2008, desenvolupa la seva tasca al Servei de cirurgia i medicina general d'aquest hospital, quan va passar a formar part de l'equip de cirurgia de teixits tous. A hores d'ara, és coordinadora de l'equip de cirurgia.

Ha obtingut el diploma de Postgrau en Cirurgia i Anestèsia de Petits Animals a la Universitat Autònoma de Barcelona i el General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery a la European School of Veterinary Postgraduate Studies. S'ha format en endoscòpia, laparoscòpia i toracoscòpia al Centro de Cirugía de Mínima Invasión Jesús Usón. Sòcia d'AVEPA des de 1998, pertany al grup de treball de cirurgia i teixits tous (GECIRA) d'aquesta associació i està en procés d'acreditació. Ha publicat articles en revistes nacionals i internacionals, i ha presentat treballs en congressos internacionals de l'especialitat. Ha fet diverses estades en centres de referència europeus, com ara el Queen Mother Hospital for Animals (Londres), Animal Health Trust (Newmarket) i Vetsuisse-Fakultät Universität Bern (Suïssa). Considera que la formació contínua és una necessitat imperativa. I alhora ha pres part en la formació en l'àrea de cirurgia de l'internat en Medicina i Cirurgia General de Petits Animals de la UAB desenvolupada al nostre hospital.

La cirurgia oncològica és la seva àrea d'interès especial.

En el seu temps d'oci, gaudeix de la jardineria, així com de l'art, la història antiga, el cinema i, per descomptat, de viatjar.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.