Ane Urkiola
Veterinari

Ane Urkiola

Dermatologia
Veterinari
Ane Urkiola
Dermatologia

Especialitat

  • Dermatologia

Educació

  • Graduada en Veterinària per la Universitat de Saragossa en 2017

Graduada en Veterinària per la Universitat de Saragossa en 2017 va cursar el seu últim any en École Nationale Vétérinaire d’Alfort (França) dins del programa Erasmus.

En 2018 va començar un internat d'un any en el Centre Clínic Veterinari Indautxu de Bilbao alhora que realitzava un postgrau en clínica de petits animals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En 2019 va obtenir per concurs una plaça en École Nationale Vétérinaire de Tolosa (França) on va realitzar un internat rotatori en clínica d'animals de companyia durant un any.

Entre internats va realitzar pràctiques voluntàries en Hospital Clínic Veterinari UAB i en un refugi d'animals de companyia a Valladolid. Després de finalitzar l'internat a Tolosa i fins a arribar a Anicura Ars va treballar tant en consulta com en urgències en una clínica de petits animals de la seva localitat com a veterinària generalista.

Es va incorporar a Anicura Ars Veterinaria com a interna d'especialitat en el Servei de Dermatologia al maig de 2021.

Publicacions i congressos

Loste A., Marca C., Parra C., Urkiola A. Canine Hyperadrenocorticism. Multisystemic presentation in a French Bulldog. Symposium on Veterinary Sciences Saragossa-Toulouse-Munich. Saragossa (Espanya), 2016.

Presentació oral d’un cas clínic (Maladie lupoïde faciale associée á une ostéolyse/Facial lupoid disease associated with an osteolysis) en el congrés de l’AFVAC (Association Française des Vétérinaires pour Animaux de Compagnie) de Burdeos (França). Desembre 2020.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.