AniCura Torelló Clínica Veterinària logo

Clíniques de contacte

Carrer del ter 116 08570 Torelló Barcelona, Barcelona

Obtén les direccions

Localitzacions

Consulta els nostres centres vinculats

Localitzacions

  • AniCura Manlleu Clínica Veterinaria: És una empresa familiar fundada als anys 80 i que acull ja la tercera generació de veterinaris de la família, a la qual s’han anat incorporant nous professionals. Malgrat és un centre més generalista que l’altra clínica del grup situada a Torelló, que és on es concentren les especialitats, a AniCura Manlleu també donem un servei integral ja que es deriven a AniCura Torelló els casos que necessiten d’una visió més especialitzada. Som especialistes en Dermatologia i medicina interna.
  • AniCura Voltregá Centre Veterinari. AniCura Voltregá Centre veterinari, situada en el municipi de Voltregá, t'oferim un servei integro per a tots els animals de companyia com a gossos i gats, on són líders de la zona.
  • AniCura Torrelló Clínica Veterinaria. Tenen grans veterinaris especialistes acompanyats per excel·lents professionals de la veterinària que cada dia treballen per a millorar el servei que presten. Són un equip inconformista que busca augmentar la seva formació acadèmica per a poder aplicar totes les novetats veterinàries al seu centre.

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.