AniCura Mima'ns Hospital Veterinari logo

Clíniques de contacte

Hospital Veterinari Mima'ns / Urgències 24h, Rambla del Garraf, 84, 08812 Barcelona, B, España, Barcelona

Obtén les direccions

Informa't sobre les nostres localitzacions

AniCura Acarona´ns Hospital Veterinari, compta també amb una centre veterinari per a donar un servei complet i pròxim a la teva mascota.

  • AniCura Mima’ns Hospital Veterinari ofereix un servei veterinari de qualitat, cuidant de la salut dels animals, sent l'hospital de referència del Garraf, Alt i Baix Penedès. Amb més de 25 anys d'experiència en medicina veterinària, i una especial vocació per oferir un servei integral que cobreixi totes les necessitats de les mascotes; la seva principal fortalesa resideix en l'equip humà, amb veterinaris especialistes i bons professionals que dia a dia treballen per donar l'atenció més personalitzada, amb la màxima comoditat, gràcies al seu total compromís i a la seva formació especialitzada. 
  • AniCura Mima’ns Centre Veterinari fundat en 1990 com el nostre hospital principal i reconvertit en centre de medicina primària en 2008. Serveis de mútua metgessa, medicina general i preventiva, especialitat de dermatologia, laboratori, radiologia, perruqueria, complements i alimentació.

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.