AniCura Manlleu Clínica Veterinària logo

Clíniques de contacte

Ctra. d'Olot, 101, 08560 Manlleu, Barcelona, España, Barcelona

Obtén les direccions

Cirurgia i Anestesia

La cirurgia és l’especialitat que s’encarrega de manipular i tractar òrgans interns mitjançant una incisió a la pell.

La cirurgia és l’especialitat que s’encarrega de manipular i tractar òrgans interns mitjançant una incisió a la pell. Ja que moltes vegades es requereix una anestesia general, aquests dos serveis estan estretament relacionats.

En aquest sentit disposem de les instal•lacions i la tecnologia més avançada per garantir la màxima eficàcia i seguretat durant aquestes intervencions. Totes les intervencions estan controlades per monitorització anestèsica i amb el personal necessari en cada cas, que consta, com a mínim, d’un anestesista i un cirurgià.

Què cal saber abans d’una cirurgia? Totes les anestesies tenen un risc associat, depenent entre altres coses de l’edat de l’animal, el seu estat de salut i la gravetat de la patologia per la qual s’intervé. Per minimitzar aquest risc es recomana una visita prequirúrgica on es faran les analítiques i proves per l’anestesia que corresponguin en cada cas. En casos de cirurgies rutinàries o amb molt baix risc associat, aquestes proves es poden realitzar el mateix dia de la intervenció.

Les nostres instal•lacions compten amb anestesia amb gasos, monitorització multiparamètrica i ventilació assistida, cosa que permet controlar tots els paràmetres durant la intervenció.

És important que l’animal vingui el dia de la cirurgia en dejú de com a mínim 8 hores. Excepte quan s’indica expressament el contrari, els ingressos es fan entre les 8h i les 10h del matí. Es recomana que l’animal estigui, dins del possible, amb unes mínimes condicions higièniques el dia de la cirurgia.

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.