AniCura Manlleu Clínica Veterinària logo

Clíniques de contacte

Ctra. d'Olot, 101, 08560 Manlleu, Barcelona, España, Barcelona

Obtén les direccions
Barcelona

AniCura Manlleu Clínica Veterinària

Anicura Manlleu Clínica Veterinària és una empresa familiar fundada als anys 80 i que acull ja la tercera generació de veterinaris de la família, a la qual s’han anat incorporant nous professionals. Malgrat és un centre més generalista que l’altra clínica del grup situada a Torelló, que és on es concentren les especialitats, a AniCura Manlleu també donem un servei integral ja que es deriven a AniCura Torelló els casos que necessiten d’una visió més especialitzada. Som especialistes en Dermatologia i medicina interna.

Per a propietaris de mascotes

Contacte

Ctra. d'Olot, 101, 08560 Manlleu, Barcelona, España, Barcelona

Obtén les direccions

Dermatologia

A AniCura Manlleu ens encarreguem del diagnòstic i tractament dels trastorns de la pell, orelles, cabell, ungles i boca dels animals. A més, els nostres veterinaris dermatòlegs tenen capacitació i experiència significatives en el maneig de les malalties al·lèrgiques de la pell. 

Cirurgia General

Al nostre centre realitzem un gran ventall de cirurgies, des de les de teixits tous com les cirurgies més rutànires (esterilitzacions), fins a les més complexes com a òrgans de la cavitat abdominal i de la cavitat toràcica.

Medicina preventiva

Al nostre centre vetllem per la salut dels animals de companyia. Oferim consultes relacionades amb diferents patologies, revisions i plans rutinaris preventius.

Informa't sobre les nostres localitzacions

Visita els nostres centres vinculats a Barcelona: AniCura Torelló Clínica Veterinària, AniCura Manlleu Clínica Veterinària i AniCura Voltregà Centri Veterinari

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.