La nostra Història

Al 1994, amb molta il·lusió i empenta la Núria López Pujal, actual gerent de l’Hospital, comença un camí valent que després de més de 27 anys de feina i dedicació constant, ens porta a la fita actual. Tot arrenca l’abril de l’any esmentat, amb la “Clínica veterinària Dra. Núria López Pujal”. El projecte va creixent, rodejant-se de professionals amb la mateixa dedicació, empenta i filosofia de treball. El novembre del 1997 la clínica es converteix en l’“Hospital Veterinari Lauro”, amb la intenció d’ampliar i millorar els seus serveis com a hospital de referència, donant el servei durant 24 hores el dia tots els dies de l’any, tenint com a repte i objectiu principal la professionalitat, l’ètica i la millora constant de les seves instal.lacions i professionals.

Des del 1997, l’Hospital ha continuat creixent tant en maquinària d’última generació com en professionals cada vegada més formats i especialitzats. Gràcies a això, molts dels centres on hi treballen companys veterinaris, confien en la nostra tasca perquè els ajudem amb les seves necessitats professionals diàries, convertint-nos així en centre veterinari de referència al Vallès.

La nostre passió pels animals i l’ambició a nivell professional per fer les coses ben fetes, ha generat una dinàmica molt positiva, que ha fet que seguim creixent i podem arribar justament on som ara. Un centre on es disposa d’una molt àmplia varietat de serveis, especialitats i amb maquinària i instal·lacions d´última generació. Aquest esforç i dedicació, el fem amb la intenció de que vosaltres els propietaris dels animals, que els teniu com un més de la família, pugueu tenir un centre on dirigir-vos sempre que necessiteu obtenir un diagnòstic clínic i poder ser tractats amb la màxima professionalitat i dedicació possible.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.