Laura Matamala
Veterinària

Laura Matamala

Medicina Felina i oncología.
Veterinària

Laura Matamala

Medicina Felina i oncología.

Speciality

  • Medicina Felina
  • Oncología

Education

  • Llicenciada en Veterinària a d’Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2009
  • Certificat en Medicina Interna de Petits animals (General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine) de la ESVPS (European School of Veterinary Postgraduare Studies)

Llicenciada en Veterinària a d’Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2009, he realitzat diferents cursos sobre Dermatologia i Medicina felina. Certificat en Medicina Interna de Petits animals (General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine) de la ESVPS (European School of Veterinary Postgraduare Studies).

He assistit a les formacions continuades d’una altra de les especialitats per la que tinc un especial interès: l’Oncologia. Destacaria la Masterclass de Medicina Felina impartida per la Dra. Diane Addie.

He realitzat estàncies en 2017 durant 15 dies en Paddington Cat Hospital (Sydney) i durant 15 dies en The Cat Clinic (Melbourne) per millorar els meus coneixements en Medicina Felina.

Sóc membre de la Societat Espanyola de Veterinaris de Petits Animals (AVEPA), membre del GEMFE (Grup de treball especialistes en Medicina Felina d’AVEPA) i membre del GEVONC (Grup de treball especialistes en Oncologia d’AVEPA).

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.