Cirurgia de teixits tous

La cirurgia és, en moltes ocasions, la solució única i definitiva per a la majoria de problemes que es presenten a la consulta veterinària. És una disciplina extensa i complicada, que comprèn tota mena d’intervencions quirúrgiques dels diferents òrgans i sistemes. A més de les cirurgies terapèutiques més freqüents o rutinàries, els nostres cirurgians tenen una àmplia experiència en cirurgies més complexes. 

Es coneix amb el nom de «cirurgia de teixits tous» els processos quirúrgics que es fan a l’aparell orella-nas-laringe, l’aparell genitourinari i l’aparell gastrointestinal; les anomalies vasculars; al fetge, la pell i el sistema endocrí, la resolució d’hèrnies i la cirurgia cardiotoràcica. 

Aquest servei col·labora estretament amb la resta dels serveis, principalment amb els d’anestèsia, medicina interna i oncologia. De vegades, el diagnòstic i el tractament de determinades malalties requereixen cirurgies importants. 

A AniCura Glòries Hospital Veterinari apostem per la cirurgia de mínima invasió, i els nostres cirurgians supervisen el benestar de tots els pacients quirúrgics des del moment que hi ingressen fins a l’alta hospitalària, i també durant el període postoperatori. 

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.