La nostra història

AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari fa més de 40 anys que treballa per a l'atenció i el benestar dels animals de companyia. Actualment, és el centre privat amb més especialistes de tot el territori.

L'origen d'Ars Veterinaria es remunta a juliol de 1978, amb l'obertura d'una petita clínica ubicada al carrer Déu i Mata, número 112-116, de Barcelona, a la qual Joan Mascort i Josep Maria Closa, juntament amb un tercer soci, comencen el seu camí com a clínics i empresaris.

Després de 7 anys d'esforç al servei dels animals de companyia, obren un segon centre, un hospital ubicat a la zona de Vallcarca de Barcelona. Poc temps després, se'n desvincula el tercer soci, i se suma a aquesta aventura Artur Font.

En la seva progressió professional, van especialitzant-se cadascun d'ells en diferents camps. Joan Mascort es converteix en el primer diplomat europeu en Neurologia d'Espanya (1993), Artur Font, en el primer en Medicina Interna (1995) i Josep Maria Closa en un referent en cirurgia, traumatologia i cardiologia, destacant la seva contribució com a impulsor de coneixement i desenvolupament nacional d'aquestes especialitats.

Però el repte no acaba aquí: el 12 de setembre de 2017, després d'un llarg camí treballant junts per fer de la veterinària una professió de prestigi, Josep Maria Closa, Artur Font i Joan Mascort, envoltats d'un equip de més de 70 persones, concentren totes les seves energies en un únic i nou centre per consolidar-se com a hospital de referència d'especialitats veterinàries i urgències 24 hores.

Ubicat a la zona de Pedralbes de Barcelona i amb unes instal·lacions de més de 3000 metres quadrats, actualment, AniCura Ars Veterinaria té com a objectiu enfortir la comunicació i el treball en equip amb el veterinari de capçalera, per oferir així un servei sanitari integral d'alta excel·lència i rigor, equiparable a la medicina humana.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.