Oftalmologia

El Servei d'oftalmologia d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari està dedicat al diagnòstic i tractament de les afeccions oculars en els animals de companyia.

El Servei d'oftalmologia d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari està dedicat al diagnòstic i tractament de les afeccions oculars en els animals de companyia.

El servei proporciona una gamma completa de diagnòstics, tècniques microquirúrgiques i opcions terapèutiques per al tractament de malalties oculars per als casos referits per companys veterinaris, així com per als clients amb animals que presenten problemes oculars.

 

El Servei d'oftalmologia d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari també ofereix el Certificat Oficial de Malalties Oculars Hereditàries del col·legi americà i europeu d'oftalmòlegs veterinaris (ACVO i ECVO) i tests genètics per a algunes de les alteracions oculars que presenten els nostres pacients.

 

Cada any el servei d'oftalmologia col·labora de forma altruista en el programa d'avaluació de gossos de treball per tenir cura de la visió dels que donen llum i treballen per a la resta.

 

La consulta d'oftalmologia completa inclou l'ús de mètodes diagnòstics com la làmpada de fenedura, tonometria d'aplanació i de rebot, examen funduscòpic i gonioscòpia. A més, el Servei d'oftalmologia té accés a equips d'última generació per a ús en pacients veterinaris, que inclou facoemulsificació, electroretinograma (ERG), ecografia ocular de 15 MHz, radiografia digital, RM, TC i UBM (ecografia d'alta resolució de 35 i 50 MHz).

 

El nostre hospital disposa d'una sala d'operacions de pressió positiva, adaptada per a la cirurgia intra i extraocular, on es porten a terme diferents actes quirúrgics com:

 

Cirurgia de facoemulsificació (cataractes) amb implantació de lents intraoculars i anells de tensió capsular.

Paracentesis i biòpsies diagnòstiques.

  • Cirurgia de luxació del cristal·lí.
  • Cirurgia corneal: trasplantaments de còrnia, empelt amb biomaterials, transposicions corneoconjuntivals i queratectomies.
  • Cirurgia conjuntival: neoplàsies, defectes embrionaris, cilis ectòpics i alteracions de la membrana nictitant.
  • Cirurgia de l'aparell lacrimal: imperforació de punts lacrimals, laceracions traumàtiques i diagnòstic per imatgeria del sistema lacrimal.
  • Cirurgia palpebral: reconstruccions, neoplàsies, laceracions traumàtiques i crioaplicació en casos de distiaquisi.
  • Cirurgia de glaucoma: ciclofotocoagulació per làser, cirurgia filtrant (gonioimplants) i injeccions intravítries.
  • Cirurgia d'enucleació o evisceració amb ús de pròtesi.

En cas de ser un pacient referit per un altre centre, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a referidors.arsveterinaria@anicura.es

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.