Odontologia i cirurgia maxil┬Ělofacial

El Servei d'odontologia i cirurgia maxil·lofacial d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari se centra en el diagnòstic i tractament dental, així com de la resta de la cavitat oral i la regió facial.

El Servei d'odontologia i cirurgia maxil·lofacial d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari se centra en el diagnòstic i tractament dental, així com de la resta de la cavitat oral i la regió facial.

Els tractaments orals inclouen totes les especialitats:

  • Periodòncia: diagnòstic i tractament, tant quirúrgic com mèdic, de les malalties de l'aparell de suport de les dents.
  • Endodòncia: diagnòstic i tractament quirúrgic de la cavitat pulpar.
  • Ortodòncia: diagnòstic i tractament dels problemes d'oclusió dental mitjançant l'ús d'aparells ortodòncics.
  • Prostodòncia i restauració dental: diagnòstic i tractament de les lesions de càries, així com defectes coronals, amb especial esment de les corones metàl·liques.
  • Cirurgia oral: tractament quirúrgic de lesions dentals i orals no incloses en les anteriors especialitats, com ara extraccions de dents.

El diagnòstic oral es basa en l'examen exhaustiu de tota la cavitat oral, així com l'estudi radiogràfic de les dents i els ossos en què es troben ancorades. L'examen oral es registra a la fitxa dental del pacient. Fotografies i radiografies intraorals digitals també formen part de la fitxa diagnòstica i de tractament.

Els tractaments es realitzen amb materials dentals de darrera generació, d'acord amb tècniques específiques per a animals de companyia.

El Servei també ofereix diagnòstic i tractaments maxil·lofacials en els seus vessants oncològics i traumàtics. El Servei d'odontologia i cirurgia maxil·lofacial i el Servei de cirurgia treballen sinèrgicament en aquests camps.

El Servei disposa d'una sala d'operacions pròpia completament equipada, inclòs el sistema de radiologia intraoral digital in situ.

Laboratoris protètics dentals amb contrastada experiència fabriquen, sota la supervisió del responsable del Servei, els aparells d'ortodòncia específics per a cada cas. Per a la fabricació de corones protètiques treballem amb un laboratori dental només dedicat a aquesta especialitat.

 

En cas de ser un pacient derivat des d'un altre centre, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a referidors.arsveterinaria@anicura.es

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.