Medicina del comportament

El Servei de medicina del comportament analitza, tracta i ajuda a prevenir els problemes de comportament que sovint presenten els gats i els gossos.

El Servei de medicina del comportament analitza, tracta i ajuda a prevenir els problemes de comportament que sovint presenten els gats i els gossos.

L'any 2010, Ethogroup va establir un acord de col·laboració amb AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari per posar a disposició dels pacients de l'hospital un servei integral d'etologia clínica, que treballa coordinat amb la resta d'especialistes del centre.

A més de veterinaris especialistes en medicina del comportament, disposem també d'educadors canins experts en les tècniques de modificació de conducta més avançades.

L'objectiu del nostre servei és millorar la qualitat de vida, tant de la família com de l'animal de companyia. Per això, tots els mètodes de modificació del comportament que fem servir es basen en el reforç positiu de la conducta i en el respecte a la natura i necessitats de l'animal.

El Servei de medicina del comportament té molt en compte la prevenció com a millor estratègia per fomentar la bona adaptació de l'animal al seu entorn. Per aconseguir-ho, oferim sessions d'educació per a gossos joves i adults, classes de socialització per a cadells i assessorament en tot allò que té a veure amb l'adequació de l'entorn a les necessitats dels gossos i dels gats.

En cas de ser un pacient referit per un altre centre, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a referidors.arsveterinaria@anicura.es

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.