Cirurgia de mínima invasió

Al Servei de cirurgia de mínima invasió tractem una gran varietat de patologies intratoràciques, intraabdominals i intraarticulars. La reducció de les incisions quirúrgiques i, en conseqüència, el dolor dels pacients afavoreix una recuperació més ràpida i amb menys complicacions.

Mitjançant la toracoscòpia podem accedir a la cavitat toràcica per explorar-la i realitzar procediments com ara biòpsies, pericardiectomies o lligadures del conducte toràcic. A més, la toracoscòpia pot facilitar la localització de lesions en aquells casos en què les proves d'imatge no siguin concloents.

La laparoscòpia ens permet portar a terme intervencions a la cavitat peritoneal. Així, podem efectuar, per exemple, ovariohisterectomies, colecistectomies, biòpsies hepàtiques i pancreàtiques, adrenalectomies o gastropèxies electives, entre d'altres.

A través de l'artroscòpia, podem diagnosticar i tractar una bona varietat de patologies de l'espatlla, el genoll o el colze, i en alguns casos del tars. L'osteocondritis dissecant, la fragmentació del coronoides, el trencament del lligament creuat anterior o les lesions del menisc són algunes de les afeccions més freqüentment abordades mitjançant artroscòpia.

La patologia diagnosticada, el tipus de pacient i el seu estat clínic determinaran si la intervenció es pot portar a terme mitjançant una tècnica mínima d'invasió.

En cas de ser un pacient referit per un altre centre, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a referidors.arsveterinaria@anicura.es

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.