Toni Miranda
Informàtica

Toni Miranda

Informàtica
Informàtica
Toni Miranda
Informàtica

Especialitat

  • Informàtica

Educació

  • Enginyeria Informàtica a la UPC.

Interessos personals

Des de molt jove, la seva passió va ser la informàtica i l'electrònica. Als quinze anys va aprendre a programar en BASIC amb un Commodore VIC20. Des de llavors, ha programat jocs, programes de gestió empresarial, utilitats de sistema, etc. Anys més tard, va muntar la seva primera emissora de radioaficionat, una Sales Kit (“Salerosa” per als amics), i es va iniciar en el món de la radiofreqüència. Gràcies a això, va fer molts amics que encara conserva.
Al marge d'aquestes aficions, li agrada molt sortir al camp d'excursió fent llargues caminades.

Trajectòria professional

Fa molts molts anys va iniciar estudis de medicina a la UAB. No obstant això, aviat va descobrir que això no era per a ell. Així que va deixar la medicina per començar Enginyeria Informàtica a la UPC.
La seva primera feina oficial (1990) va ser primer de programador i després d'administrador de sistemes en una fàbrica de pintures. Va deixar la feina per anar al servei militar, que en aquella època era obligatori, i a la tornada de la mili va muntar la seva empresa; des de llavors no ha deixat de treballar. Sempre ha pensat que ha estat molt afortunat per poder fer de la seva principal afició la seva professió.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.