Elba Santos
Assistent Tècnic Veterinari

Elba Santos

Consultes
Assistent Tècnic Veterinari
Elba Santos
Consultes

Especialitat

  • Consultes

Educació

  • Titulada del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d'Òptica en 2007
  • Tècnic Superior en Audioprótesis en 2009 e Assistent Tècnic Veterinari per IDEA.
  • Certificate in Feline Nursing en 2019 Diploma in Feline Nursing al 2020
  • Actualment cursant el CFGS d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear.

Titulada del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS)  d’Òptica l'any 2007 i de Tècnic Superior en Audiopròtesi l'any 2009. L’any 2017 obté el títol d’Assistent Tècnic Veterinari per IDEA.

Posteriorment, va complementar aquesta titulació amb formació de Maneig a Pacients Hospitalitzats (Hospital Veterinari Montjuic, 2017), Fluïdoteràpia i Transfusions Sanguínies (Hospital Veterinari  Montjuic 2017), Tècniques de Laboratori (Zoetis 2017), Especialització de l’ATV a Quiròfan (Assis, 2017), Medicina Felina per a l’ATV (Assis 2018). També assisteix a diversos congressos com el Congrés AVEPA per ATVs a Saragossa (2017), o el EVECC Congress (2020).

Rep el Certificate in Feline Nursing l'any 2019, i seguidament, el Diploma in Feline Nursing al 2020, atorgats per la ISFM, de la qual n’és membre.

Actualment, està cursant el CFGS de Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear.

Ha treballat de voluntària de diverses protectores d'animals.

L'agost del 2021 entra a formar part de l'equip d'AniCura Ars Veterinaria, després d'haver treballat a Survet, Hospital Clínic Veterinari i Hospital Veterinaris Granollers.

En el seu temps lliure li agrada practicar Kung-fu, gaudir de concerts amb els seus amics, o senzillament passar l'estona llegint rodejada dels seus gats inseparables.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.