Refereix el teu pacient

La missió d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari és oferir-te l'ajuda que necessites per al teu centre veterinari gràcies a una atenció integral d'especialistes 24 h i serveis d'alta tecnologia per als teus diagnòstics.

Refereix el teu cas

Informació rellevant del cas

Proves diagnòstiques, historial mèdic, etc. Possibilitat d'adjuntar més d'un arxiu. Per a enviament de més de tres arxius, recomanem utilitzar enllaç extern (WeTransfer, Dropbox, etc) en l'últim apartat del formulari (DETALL DEL CAS)

La mida màxima del fitxer és de 0 MB. Formats de fitxer permesos .

Servei d'imatge

En cas de requerir de Servei d'Imatge (TC,RM), emplena el següent formulari. Aquest servei funciona amb cita programada i es realitza per un especialista diplomat en imatge. Indica la zona anatòmica a estudiar:
 

Sol·licitud TC

(1 zona, *2 zones)
 

Sol·licitud Ressonància Magnètica

(*1 zona)

Detall del cas

  • Emplenar amb la màxima informació possible. Possibilitat d'incloure enllaços externs (wetransfer, dropbox, etc.). 
  • En cas de sol·licitud d'imatge es requereix especificar neurolocalización, diagnòstics diferencials i tractament actual. Es requereix adjuntar analítica general en tots els pacients i de radiografies de tòraxs LL i VD a partir de 8 anys d'edat i/o presència de bufo, així com de ecocardiografía en gossos/gats amb bufo.
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
 

Text RGPD

Les teves dades s'utilitzaran d'acord amb la nostra política de privacitat. Abans d'enviar l'historial mèdic d'una mascota a AniCura, has d'informar el propietari de la mascota que les seves dades s'estan compartint amb AniCura. La informació personal ha d'enviar-se de manera segura.
 

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.