AniCura Navia Hospital Veterinario logo

Clíniques de contacte

986117056

Rúa das Teixugueiras 27, bajo, 36212 Vigo, Pontevedra, Vigo

Obtén les direccions

Refereix el teu pacient

La missió d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari és oferir-te l'ajuda que necessites per al teu centre veterinari gràcies a una atenció integral d'especialistes 24 h i serveis d'alta tecnologia per als teus diagnòstics.

Refereix el teu cas

Informació rellevant del cas

Proves diagnòstiques, historial mèdic, etc. Possibilitat d'adjuntar més d'un arxiu. Per a enviament de més de tres arxius, recomanem utilitzar enllaç extern (WeTransfer, Dropbox, etc) en l'últim apartat del formulari (DETALL DEL CAS)

La mida màxima del fitxer és de 0 MB. Formats de fitxer permesos .

Servei d'imatge

En cas de requerir de Servei d'Imatge (TC,RM), emplena el següent formulari. Aquest servei funciona amb cita programada i es realitza per un especialista diplomat en imatge. Indica la zona anatòmica a estudiar:
 

Sol·licitud TC

(1 zona, *2 zones)
 

Sol·licitud Ressonància Magnètica

(*1 zona)

Detall del cas

  • Emplenar amb la màxima informació possible. Possibilitat d'incloure enllaços externs (wetransfer, dropbox, etc.). 
  • En cas de sol·licitud d'imatge es requereix especificar neurolocalización, diagnòstics diferencials i tractament actual. Es requereix adjuntar analítica general en tots els pacients i de radiografies de tòraxs LL i VD a partir de 8 anys d'edat i/o presència de bufo, així com de ecocardiografía en gossos/gats amb bufo.
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
 

Text RGPD

Les teves dades s'utilitzaran d'acord amb la nostra política de privacitat. Abans d'enviar l'historial mèdic d'una mascota a AniCura, has d'informar el propietari de la mascota que les seves dades s'estan compartint amb AniCura. La informació personal ha d'enviar-se de manera segura.
 

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.