AniCura Bofarull Hospital Veterinari logo

Clíniques de contacte

Carrer de Sant Antoni, 5, 43110 La Canonja, España, Tarragona

Obtén les direccions

Formació ATV

En AniCura Bofarull Hospital Veterinari pots fomarte com ATV.

A qui va dirigit?

A qualsevol persona major de 16 anys que li agradin els animals i senti interès per iniciar-se en el mon veterinari, i/o desitgi actualitzar-se en els coneixements de la professió.

Quines són les avantatges d’obtenir el nostre diploma?

Es tracta d’un diploma eminentment pràctic, avalat per l’Associació Empresarial Veterinaria Espanyola (AEVE) i que s’imparteix íntegrament en una de les nostres clíniques associades, totes de reconegut prestigi. Tindràs formació i contacte real amb el dia a dia del treball en una clínica veterinària.

El temari que rebràs des de AEVE està realitzat seguint les directrius del Real Decret 140/2011, de 4 de febrer, per el que es complementa el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, mitjançant l’establiment de quatre qualificacions professionals de la Família professional Sanitat.

Es realitza en un període de 3 mesos i es garanteix un mínim de 300 hores lectives, 66 hores teòriques i 234 hores pràctiques. Els alumnes rebran formació i contacte real amb el dia a dia del treball en un hospital veterinari.

I el més important: Tindràs accés a una borsa de treball de la nostra associació AEVE, cosa que amplifica enormement la capacitat de trobar feina de entre les més de 3000 clíniques veterinàries espanyoles amb les que mantenim el contacte.

Quan costa la matrícula?

El preu de la matrícula és de 2100€ IVA inclòs

Com matricular-se?

Emplenant el contracte que us enviarem per correu electrònic i realitzant l’ingrés de la matrícula a la nostra conta bancaria especificat en el contracte. Fes-nos arribar una copia del contracte i del justificant bancari a través de la clínica veterinària associada de la teva elecció o directament amb nosaltres contactant amb el 950140161 o clientes@vetplan.es.

Al matricular-te rebràs a la teva clínica d’elecció la carpeta amb el temari complert imprès i un pendrive amb els arxius electrònics necessaris per rebre la teva formació.

Horaris: Els horaris seran establerts per la clínica veterinària en la que realitzaràs el curs, consulta amb ells per si s’adapta a les teves possibilitats.

Al finalitzar el curs obtindràs el teu diploma No et relaxis! Aquesta formació serà puntuada i la nota que obtinguis serà molt important, juntament amb el teu currículum vitae, per la presentació de la teva candidatura davant les possibles ofertes de feina.

(Telèfon de contacte de Bofarull Veterinaris: 977544907
Per informació de subscripcions, preus i formes de pagament del curs, trucar a AEVE: 950 140 161)

T'ha ajudat aquest article?

Seleccioneu el que s'adapti a la vostra situació o escriviu pel vostre compte. Agraïm molt els vostres comentaris.

Gràcies!

Ho agraïm molt

Sol·licitud de Prenscipción

Situacion professional

Nivell educatiu

Data d'interès d'inici del curs

Preferència horària de classes pràctiques

Preferències d'horari classes teòriques

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Les teves dades s'utilitzaran d'acord amb la nostra política de privacitat. Abans d'enviar l'historial mèdic d'una mascota a AniCura, has d'informar el propietari de la mascota que les seves dades s'estan compartint amb AniCura. La informació personal ha d'enviar-se de manera segura.

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.