Jaume Fatjó
Veterinari

Jaume Fatjó

Etologia
Veterinari

Jaume Fatjó

Etologia

Especialitat

  • Etologia

Educació

  • Llicenciat i doctor en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
  • Acreditat AVEPA en Medicina del comportamen
  • Acreditat AVEPA en medicina del comportament d'animals de companyia

Nascut a Barcelona l'any 1969. Llicenciat i doctor en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i acreditat d'AVEPA en medicina del comportament.

Va iniciar els seus estudis sobre medicina del comportament en la Facultat de Veterinària de Nova York i va ser responsable clínic del Servei d'etologia de la Facultat de Veterinària de Barcelona de 1995 a 2009.

És especialista europeu certificat en medicina del comportament i diplomat pel col·legi europeu de benestar animal i medicina del comportament d'animals de companyia (European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine - Behavioural Medicine), del qual va ser el seu president de 2012 a 2014.

Està acreditat per AVEPA en medicina del comportament d'animals de companyia (Associació de Veterinaris Espanyols Especialistes en Petits Animals).

És professor associat del departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la UAB, on dirigeix la Càtedra de Recerca de la UAB Fundació Affinity - Animals i Salut, dedicada a la comprensió de les relacions entre les persones i els animals.

És autor de nombrosos articles científics, conferències, cursos i seminaris nacionals i internacionals.

Les seves principals aficions són el cinema i tocar l'arpa. 

Error

S'ha produït un error. Aquesta aplicació ja no pot respondre fins que es torni a carregar.