Dermatologia

El Servei de dermatologia d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari es dedica al diagnòstic i tractament de totes les malalties de la pell, pèl, orelles i ungles de gats i gossos.

El Servei de dermatologia d'AniCura Ars Veterinaria Hospital Veterinari es dedica al diagnòstic i tractament de totes les malalties de la pell, pèl, orelles i ungles de gats i gossos. 

Formar part de l'Hospital Veterinari AniCura Ars Veterinaria, amb unes instal·lacions d'avantguarda, ens permet oferir la millor atenció per a tots ells.

L'equip de dermatologia treballa amb els altres serveis de l'hospital, inclosos oftalmologia, cirurgia, oncologia, neurologia, diagnòstic per imatge i medicina interna, amb l'objectiu d'oferir una atenció integral a tots els nostres pacients. Oferim tècniques de diagnòstic i tractaments d'última generació que inclouen videootoscòpia i neteges auriculars profundes. A més, també fem diagnòstic de les nostres biòpsies.

Per damunt de tot, estem compromesos a millorar el benestar animal a través dels més alts estàndards mèdics.

Molts dels problemes cutanis en gossos i gats són causats per malalties cròniques que disminueixen la qualitat de vida dels qui la pateixen. El nostre objectiu principal en tot moment és assolir la més alta qualitat de vida dels nostres pacients treballant conjuntament amb el propietari perquè cada mascota amb una malaltia cutània o òtica tingui una vida feliç i plena.

A més de la feina assistencial, el Servei també està involucrat en l'educació dels interns i d'altres veterinaris i en la recerca i estudi del diagnòstic i tractament de les malalties cutànies, amb l'únic objectiu de millorar l'atenció mèdica diagnòstica i terapèutica dels nostres pacients.

Les tècniques diagnòstiques o terapèutiques específiques que oferim són:

En cas de ser un pacient referit per un altre centre, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a referidors.arsveterinaria@anicura.es